Welcome

Ucapan Khas


widgeo.net

JOM IKUT

JOM DAFTAR

Khamis, 15 Mei 2014

Sila Buat Permohonan Maaf

Kepada pemilik akaun facebook ini anda diberikan masa selama 7 hari untuk membuat permohonan maaf kepada semua ahli group Himpunan Bekas Pelatih Kem PLKN Seluruh Malaysia -All Siries- kerana anda telah menuduh admin menggunakan logo tanpa kebenaran pada baju yang dikeluarkan.Kenyataan anda juga telah mengaibkan admin dan cuba menjatuhkan reputasi group.Jika dalam 7 hari tiada permohonan maaf daripada anda kami yang terlibat akan mengemukakan saman malu terhadap anda.


PEMILIK AKAUN FACEBOOK



BAJU GROUP YANG DIKATAKAN MENGGUNAKAN LOGO TANPA KEBENARAN





ANTARA KOMEN-KOMEN YANG DILEMPARKAN



UNIT HEBAHAN HBPKPSM


9 ulasan:

  1. Assalamualaikum.
    bg saya benda kecik je pon bleyh settle kn elok2 kot. xpyh la nk besar2 kan cerita smpy nk aibkan diri masing2. bkn skong mna2 pihak. cuma prihatin TQ :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. masalahnya dia ni dah melampau sangat....ni je caranya nak sattle kes ni sebab melibatkan mak ayah dah

      Padam
    2. saya rasa dia ni mmg xpuas hati la ngn group kita.. mungkin jugak dia jeles ngn along.. tapi tabik spring la ngn along sbb jdi 'pencetus ukhwah' .. cari semua exPLKN bergabung dalam satu group..

      Padam
    3. thankz pada semua sebab menyokong kami admin2 buat group tu

      Padam
  2. Plkn Untuk Semua16 Mei 2014 7:07 PTG

    macam bodoh je minah ni..
    arelong saman je..nanti dana tukasi ke rumah anak yatim

    BalasPadam
    Balasan
    1. insha allah sedang menunggu masa je skarang ni

      Padam
  3. kah2...lawak2...hilang respek...mende kecik smpai nk saman bagai...dah sah2 org piki ko create baju...promote baju..jual baju guna lah pulak bskn @ plkn ... lain tidak bkn mesti untuk dpt keuntungan diri sendiri...anak bini korang mkn...haha...ke ko tabungkan semua hasil tu untuk khidmat masyarakat bskn...xnk mkn hasil untuk peribadi lah kn...ni kira baik ni...haha...yg nk tgor pon satu...tgor lah elok2...pakaian dalam kepala bana ko...nk bg cth pon ikot kpla ko yg ah moy tu mna nye org xmarah...bodo tu guna slow2....hbis kuata kang... kah2... :)
    -jkkk-

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke aku guna nama bskn dan plkn......plkn adalah singkatan dan sapa saja boleh guna....yang kau komen guna TANPA NAMA kenapa...takot nak tunjuk identiti sebenar mcm ah moy ni jgk ke....siap guna fake acc lagi

      Padam
  4. aq sokong ah moy..
    keuntungan tu klu wat pegi ke tabung kebajikan anak2 yatim piatu ok jgk bhai
    jgn2 masuk dalam kocek sendri suda..
    huehuehuehue
    see u in hell bhai

    BalasPadam